Aircondition butik

Der kan være rigtig mange fordele ved at installere et airconditionanlæg i din butik. En aircondition – eller et klimaanlæg – har først og fremmest til formål at optimere indeklimaet i butikslokalet.

Derved er det særligt dine medarbejdere, der vil få gavn af et sådant. Et aircondition anlæg temperaturregulerer på varme sommerdage, så der ikke bliver ulideligt varmt for dine medarbejdere at være i butikken.

Derudover er der naturligvis det hensyn, du gerne vil tage til dine kunder. Hvis en kunde kommer ind i en overophedet tøjbutik, er det svært at forestille sig, at vedkommende skulle have lyst til at bruge tid på at undersøge udvalget, prøve noget og i sidste ende købe noget. I hvert fald andet end det, der måske var fastlagt fra starten af.

Aircondition butik – klimaløsninger i verdensklasse

AB COOL bestræber sig på at være blandt de førende inden for levering af komfortkøling og opvarmning til butikker rundt omkring i Danmark. Vi forhandler en række klimaanlæg, alle kvalitetsprodukter fra producenter såsom Samsung og Airwell. Det er din garanti for et aircon- eller klimaanlæg i verdensklasse, når du er på udkig efter aircondition butik.

Et erfarent team af uddannede konsulenter og køleteknikere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din butik. Når du har valgt en løsning, der passer dig, sørger vi for at sende en af vores køleteknikere ud med henblik på montering og opsætning af din nye aircondition butik.

Lovpligtigt serviceeftersyn på aircondition butik

Med mere end 50 års brancheerfaring kan vi vores kram og kender alt til dimensionering og lovgivning på området. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder hjælp til det lovpligtige eftersyn samt aircondition service i den forbindelse. Du har muligheden for at tegne en fast aftale, hvor vi regelmæssigt kommer ud og vedligeholder anlægget samt udfører eventuelle reparationer.

Du kan også vælge en løsning, hvor du kontakter os, når behovet for eftersyn, service og eventuel aircondition reparation opstår.

Pris på aircondition butik

Der er forskellige priser på aircondition til butik. Det hele afhænger i bund og grund af rummets dimensioner, behovet for temperaturregulering samt faktorer som isolering, solens varme i løbet af dagen osv. Uanset hvad så har AB COOL en helt klar holdning om, at en investering i aircondition butik skal være noget, der kan svare sig for dig og din virksomhed.

Det skal det kunne i forhold til de menneskelige hensyn, men i mindst lige så høj grad i forhold til økonomi. Vi sørger således også for at finde en løsning til dig, der er billig i drift, som matcher dine behov i forhold til afkøling af butik samt de økonomiske ressourcer.

Aircondition butik – AB COOL hjælper dig med indeklimaet

Uanset om du søger aircondition butik eller du er på udkig efter billig aircondition til hjemmet, har vi løsningen til dig. AB COOL er leveringsdygtige i alle former for airconditionanlæg, fra mindre anlæg til store, komplekse løsninger.

Hvis du tror, AB COOL kunne være din nye samarbejdspartner i forbindelse med professionel køleteknik af allerhøjeste kvalitet, så kontakt os derfor allerede i dag! Vi står klar til at fortælle dig om de mange forskellige løsninger, vi kan tilbyde. I den forbindelse giver vi også gerne et godt tilbud på aircondition, klimaanlæg eller noget helt tredje.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os