Aircondition service

Hvis du vil opretholde det gode indeklima på din arbejdsplads eller i dit private hjem, er en af de korteste veje dertil at investere i enten et aircondition- eller klimaanlæg. Hvor klimaanlægget har et lidt mere overordnet formål, tjener en aircon det formål at temperaturregulere, fx om sommeren.

Uanset om du har en butik, et kontor eller en stor lagerhal, risikerer du, at temperaturerne stiger, når der er mange mennesker, der opholder sig i samme rum eller når der er mange maskiner, der kører på en gang.

I disse tilfælde kan du med fordel anskaffe dig et køleanlæg, der afhjælper den ubehagelige varme.

Aircondition service – en fast del af pakken

AB COOL er et autoriseret kølefirma med mere end 50 års brancheerfaring, der forhandler på enkelt- og totalløsninger inden for aircondition- og klimaanlæg. Du kan således også vælge imellem transportabel aircondition, der kan flyttes rundt omkring i det pågældende rum eller et anlæg, der monteres fast til et bestemt sted i rummet.

Det hele afhænger af dine behov og forventninger til indeklimaet. Vi er derfor også et erfarent team bestående af uddannede køleteknikere og dygtige rådgivere, der samarbejder om hver evig eneste dag at skabe tilpassede kvalitetsløsninger for vores kunder. Inkluderet i disse løsninger er naturligvis aircondition service.

Montering af airconditionanlæg

Når du køber et airconditionanlæg igennem AB COOL, får du samtidig levering og montering af en uddannet køletekniker med i prisen.

I Danmark er det sådan, at køleanlæg udelukkende må monteres og installeres af autoriserede kølefirmaer – en regel, vi tager meget alvorligt. Det er din garanti for godt gedigent håndværk, når du køber din aircondition igennem AB COOL.

Ved montering af anlægget sørger vi samtidig for, at du sættes godt og grundigt ind i de forskellige funktioner. På den måde kan du også være helt sikker på selv at kunne betjene din nye aircondition, når vi tager af sted igen.

Aircondition service – vi hjælper dig med det lovpligtige eftersyn

Udover kravene til montering og opsætning af aircondition, er der nogle klare regler i forhold til lovpligtigt eftersyn og service på aircondition og klimaanlæg. Hos AB COOL yder vi service på aircondition, uanset om anlægget i første omgang er købt igennem os eller ej. Det vil sige, at selvom du har købt dit airconditionanlæg igennem en anden forhandler, så kommer vi gerne ud og foretager det lovpligtige serviceeftersyn.

I forhold til aircondition service tilbyder vi muligheden for at lave en fast aftale omkring regelmæssige eftersyn. I den forbindelse sørger vi selvfølgelig også for at teste, at alt virker, som det skal. Skulle der være problemer, udbedrer vi eventuelle fejl og skader på din aircondition.

Ved behov for en mere løs aftale, hvor du kontakter os, når det er ved at være tid til serviceeftersyn eller hvis der er behov for akut aircondition reparation.

Kontakt AB COOL og hør mere om aircondition service

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan AB COOL kan hjælpe dig i forbindelse med aircondition service? Så kontakt os allerede i dag!

Vores konsulenter står klar med råd og vejledning omkring den mest optimale løsning, ligesom vi også gerne sender en af vores køleteknikere ud til dig med henblik på et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os