Lovpligtig eftersyn og service

Klimaanlæg, varmepumper, køle- og fryserum og andre former for køleanlæg er ofte store anlæg, der nødvendigvis skal installeres af autoriserede kølefirmaer. Det skal de, fordi sådan noget som fejlinstallationer kan have fatale konsekvenser for din virksomhed, dine medarbejdere og din produktion.

Overophedning af industrielle anlæg kan resultere i produktionsstop og dårligt indeklima som følge af manglende ventilation kan være skadeligt for dine medarbejderes velbefindende. Det vil ganske enkelt sige, at indkøb af køleanlæg og –systemer langsigtet kan vise sig at være en rigtig fornuftig investering.

Det er dog ikke nok, at du sørger for at få et autoriseret kølefirma til at installere det nye køleanlæg eller –system. Du skal også sørge for at have en serviceaftale, således lovpligtigt eftersyn og service på anlæggene overholdes og ikke bliver til fare for dig, dine medarbejdere eller andre.

Lovpligtigt eftersyn og service – et trygt valg

I Danmark er der nogle helt håndfaste regler, når det kommer til lovpligtigt eftersyn og service af køleanlæg, varmepumper mv. og det er her, AB COOL kommer ind i billedet.

Vi er nemlig et autoriseret og godkendt kølefirma med mere end 50 års erfaring og endnu flere glade kunder, vi kan være stolte af.

Vores virksomhed består af en bred skare af køleteknikere, energirådgivere og dygtige montører, der igennem uddannelse, knowhow og erfaring kan deres kram.

Det er din garanti for en samarbejdspartner, der kan sit kram og altid har fuldt fokus på sikkerhed, energi og miljø.

Fokus på sikkerhed, energi og miljø – lovpligtigt eftersyn og service fra AB COOL

Vores fokus på sikkerhed, energi og miljø kommer til udtryk i form af markedets suverænt bedste produkter. Hver kunde har unikke behov, men fælles for alle vores kunder er, at de i sidste ende skal stå med en 100 % kvalitetsløsning.

Lovpligtigt eftersyn og service udført af autoriseret kølefirma

Som autoriseret kølefirma bistår vi mange af vores kunder i forbindelse med energioptimering, der først og fremmest gavner det miljø, vi alle sammen har et ansvar for. Derudover har vi nøje udvalgt vores leverandører, så vi – og vores kunder – kan føle os helt sikre på, at sikkerheden er i orden ved montering af hver enkelt løsning, men også ved efterfølgende betjening af de forskellige produkter.

Kontakt AB COOL og hør mere om lovpligtigt eftersyn og service

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi igennem mere end 50 års erfaring har ageret som industriens foretrukne samarbejdspartner, så kontakt os allerede i dag! Vores konsulenter står klar til at fortælle dig om de forskellige produkter, du kan få igennem AB COOL, herunder også hjælp til lovpligtigt eftersyn og service.

Såfremt det er første gang, du kontakter AB COOL med henblik på lovpligtigt eftersyn og service af dine køleanlæg, kommer vi gerne ud til dig til et møde, hvor vi sammen klarlægger de behov, du måtte have.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os