Klimaanlæg

Et klimaanlæg kan være en vigtig del af et rum. Et sådant tjener nemlig det formål at ”rense” luften ved eksempelvis at regulere temperaturer, bibeholde en afbalanceret luftfugtighed mv. Klimaanlægget er derfor også en vigtig del af indeklimaet, særligt på arbejdspladser – på kontorer, i store produktions- og lagerhaller, i butikker mv.

Først og fremmest er det en rigtig god idé at investere i et klimaanlæg, hvis du oplever, at temperaturerne er dårligt regulerede, at luftfugtigheden bliver ubehageligt høj pga. mange mennesker i rummet eller en kombination af de to. Derudover kan du med fordel bruge klimaanlægget i forebyggelsen mod, at det dårlige indeklima opstår i første omgang.

Klimaanlæg vs. aircondition

Der er nogle væsentlige forskelle på klimaanlæg og aircondition. Hvor en aircondition installeres med det formål at køle et rum, så har et klimaanlæg den store, væsentlige fordel, at det selv sørger for at regulere temperaturen i rummet.

Det vil sige, at du på vinterdage ikke vil opleve, at din butik, dit hjem eller dit kontor på det nærmeste kan forveksles med et fryserum. Ligeledes risikerer du heller ikke, at der om sommeren bliver for varmt.

Begge anlæg er avancerede og noget, der er rart at have for dig, der ejer din egen butik. Dog er klimaanlægget opbygget med flere funktioner og kan således også være mere komplekst at skulle betjene.

Forbedr dit indeklima med klimaanlæg fra AB COOL

At investere i et klima- og/eller airconditionanlæg er at investere i dit indeklima, hvad enten det er derhjemme eller i din virksomhed. Arbejdspladser med godt indeklima har færre sygedage blandt medarbejderne.

Ligeledes bliver skaber du, med et godt indeklima, behagelige omgivelser for kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med møder, konferencer og deslige.

Hos AB COOL har hjælper vi gerne med at klarlægge dine behov for klimaanlæg og tilbyder skræddersyede løsninger, der tilpasses hver enkelt kundes behov.

Pris på klimaanlæg

AB COOL forhandler en lang række forskellige produkter og mærker, når vi taler om klima- og airconditionanlæg, varmepumper, køle- og fryserum mv.

Når du vælger en af vore løsninger, kan du derfor vælge imellem alt fra simple løsninger til mere komplekse køleanlæg. Det hele afhænger af dine og din virksomheds behov.

Vi sælger kvalitetsløsninger til markedets bedste priser. Det betyder, at om end et klima- eller aircondtionanlæg kan være en stor investering, så er det ikke ensbetydende med, at det behøver ruinere dig. Når du kontakter AB COOL, sender vi gerne en konsulent ud, der kan rådgive dig omkring de mange forskellige løsninger. I den forbindelse giver vi dig også gerne et uforpligtende tilbud på klimaanlæg samt efterfølgende serviceaftale.

Klimaanlæg service

Du kan gøre rigtig meget selv for at skabe de bedste betingelser for klimaanlæggets levetid. Vedligeholdelse, rengøring og deslige er således også væsentlige faktorer, når det kommer til at passe på dit anlæg.

Derudover er der nogle regler i forhold til lovpligtigt eftersyn og service. Her er det en rigtig god idé at tegne serviceaftale, hvor dit nye klimaanlæg efterses og om nødvendigt repareres.

AB COOL er et autoriseret kølefirma og tilbyder således også serviceaftaler til alle vores kunder. Det gælder, uanset om du vil have en fast aftale, hvor der på forhånd fastlægges servicebesøg eller du vil have en serviceaftale, hvor du blot ringer, når behovet for eftersyn eller reparation opstår.

Lad os hjælpe dig med nyt klimaanlæg

Hvis du tror, AB COOL kunne være den rette samarbejdspartner ved investering i nyt klima- eller airconditionanlæg, så tøv ikke!

Kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig om alle de mange muligheder, der er for at skabe et sundt indeklima ved hjælp af prima køleteknik, regelmæssig klimaanlæg service og erfarne kølemontører.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os