Energirådgivning

I en verden der konstant beskæftiger sig med faktorer som CO2-udledning og udnyttelsen af alternative energikilder, virker det nærmest ulogisk ikke også at overveje, hvordan man i sin egen virksomhed på bedste vis kan udnytte miljøvenlige energikilder.

Det være sig i forhold til at spare penge på energiregningen, men også i forhold til at leve op til en forventning om, at vi alle sammen – virksomheder såvel som private – har et ansvar for at passe på kloden.

Køleteknik i verdensklasse med energirådgivning fra AB COOL

Køleanlæg til klima- og airconditionanlæg, køle- og fryserum og EDB køling er som regel store apparater, der kræver en væsentlig mængde plads i det rum, hvor de befinder sig. Derved er det heller ikke uhørt, at disse anlæg er store energislugere, der lynhurtigt sætter deres præg på elregningen.

Det giver altså god mening på forhånd at undersøge, hvor du kan få de mest energieffektive løsninger og det er vigtigt at huske, at de billigste løsninger ikke nødvendigvis er billigst i den lange bane.

Det være sig i forhold til energiforbrug, men det være sig også i forhold til reparationer og serviceeftersyn.

Energirådgivning ydet af erfarne energikonsulenter

AB COOL forhandler de bedste løsninger på markedet inden for kølesystemer og du kan vælge imellem mærker som Samsung, Airwell og Zanotti.

Alle løsninger er energieffektive og installeres af uddannede servicetekniker, der har både erfaring og knowhow til at løse hver enkelt opgave til UG.

Når du vælger en kvalitetsløsning fra AB COOL har du derudover muligheden for at tilvælge en fast serviceaftale. Her får du muligheden for selv at aftale regelmæssige servicebesøg udført af en erfaren servicetekniker. Du har naturligvis også den mulighed, at du selv ringer efter en servicetekniker, såfremt behovet for et eftersyn eller reparation opstår.

Lad os hjælpe dig med energirådgivning og -optimering

Hos AB COOL betragter vi det som en af vores fornemste opgaver at tilbyde vores kunder energioptimerende løsninger.

Som autoriseret kølefirma og energirådgiver, bistår vi dig derfor med energirådgivning, montering og opsætning af kølesystemer og efterfølgende serviceeftersyn foretaget af en uddannet køletekniker. Vores energikonsulenter ved, hvad de laver og sørger også for, at du får en skræddersyet løsning, der passer til dig og dine behov.

Tilbud på energirådgivning

Tror du, AB COOL er de rette til at varetage opgaverne i forhold til energirådgivning og –optimering? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for din energiregning. Vi giver gerne et tilbud på alt inden for energioptimering og -rådgivning, ligesom du har muligheden for at få et uforpligtende tilbud på et af vores populære køleanlæg.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os