Klimaanlæg erhverv

På en arbejdsplads er en af de største forudsætninger for et godt arbejdsmiljø uden sygdom blandt medarbejdere, at indeklimaet fungerer upåklageligt.

Det vil sige, at du som chef bør sørge for, at faktorer som luftfugtighed og temperaturer i rummet skal være i orden, for at du kan skabe de bedst tænkelige omgivelser for dine medarbejdere at arbejde i.

Udover de menneskelige hensyn, har Arbejdstilsynet i Danmark opsat nogle helt konkrete regler, du som virksomhedsejer eller leder i et firma eller en organisation er tvunget til at overholde.

Klimaanlæg erhverv – skræddersyede løsninger

Hos AB COOL har vi mere end 50 års erfaring med alt inden for klimaanlæg erhverv. Fra klimaanlæg og aircondition til varmepumper og køle- og fryserum til industri.

Vi beskæftiger os udelukkende med de bedste produkter på markedet og sælger således 100 % skræddersyede løsninger.

En af vores vigtigste målsætninger er nemlig, at vi til enhver tid skal kunne tilbyde den enkelte kunde lige det, der er behov for, når det kommer til klimaanlæg erhverv.

Blandt de kvalitetsløsninger, du kan vælge imellem, når du vælger aircondition og klimaanlæg erhverv fra AB COOL, kan du fx vælge imellem produkter fra Samsung og Airwell.

Pris på klimaanlæg erhverv

At investere i et klimaanlæg til erhverv er netop det; en investering. Det er dog ikke ensbetydende med, at priserne skal være skyhøje eller at investeringen i et klimaanlæg skal sprænge virksomhedens budgetter.

Derfor kan du, med AB COOL som din faste samarbejdspartner til klimaanlæg, aircondition, gulvventilator mv., være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der er konkurrencedygtig i kvalitet såvel som pris.

Uanset om du har brug for simple anlæg eller det skal være en større, mere kompleks løsning, har vi produktet til dig. Vi er et autoriseret kølefirma, bestående af uddannede køleteknikere og erfarne konsulenter, der står klar til at give din virksomhed dét, den fortjener.

Eftersyn og service på klimaanlæg erhverv

Når du køber et klimaanlæg igennem AB COOL, hvad enten det er en ny eller gammel aftale, tilbyder vi at udføre regelmæssige klimaanlæg service på det pågældende produkt. Det er din garanti for et klimaanlæg, der fungerer upåklageligt, både når det bliver installeret og i lang tid fremover.

Hvis du vælger at lave en aftale med AB COOL omkring eftersyn og jævnlige serviceaftaler, så garanterer vi, at hvert eneste besøg udføres af en af vores mange dygtige og ikke mindst professionelle og erfarne medarbejdere.

Vi lægger vægt på et højt niveau af kundetilfredshed. Det betyder, at såfremt du har nogle spørgsmål eller lignende til klimaanlægget funktionalitet eller anvendelse, så sørger vi naturligvis for, at dette er afklaret, inden vi tager af sted fra din virksomhed.

Kontakt AB COOL og hør mere om klimaanlæg erhverv

Uanset om du søger klimaanlæg erhverv, klimaanlæg kontor eller andre former for køleanlæg, har AB COOL helt sikkert løsningen til dig. Vores skræddersyede løsninger passer til alle rum, fra store lagerhaller til mindre mødelokaler og konferencerum. Vi lader os aldrig skræmme af rummets kompleksitet i forhold til indretning og nuværende klima.

Med solid knowhow og mange års erfaring fra branchen, sørger vi for alt fra installering af det pågældende klimaanlæg til efterfølgende klimaanlæg service, så du kan få perfekt temperatur på kontor, i butik mv.

Tror du, AB COOL kunne være din nye samarbejdspartner i forbindelse med klimaanlæg erhverv? Så ring eller skriv til os allerede i dag og lad os fortælle lige nøjagtigt, hvad vi kan gøre for dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os