Aircondition kontor

Ethvert lokale hvor solens stråler rammer direkte ind ad vinduer, på bygningens murer mv., vil der nødvendigvis blive varmere end ellers. Især om sommeren når temperaturerne kan blive ekstra høje. I et sådant tilfælde kan det blive rigtig ubehageligt at opholde sig i det pågældende rum, med mindre selv samme er udstyret med klima- eller airconditionanlæg.

Altså, et køleanlæg, så temperaturerne holdes på et behageligt niveau. Dette gør sig især gældende på kontorer eller andre steder i en virksomhed, hvor medarbejderne opholder sig rigtig mange timer hver eneste dag.

Et rum med alt for høje temperaturer resulterer mange gange i et dårligt indeklima. Det kan være til stor skade for dine medarbejderes produktivitet og velbefindende. Et dårligt indeklima betyder ofte flere sygedage på arbejdspladsen – noget, som gavner de færreste virksomheder.

Fordele ved klimaanlæg og aircondition kontor

Når vi taler aircondition kontor, er det væsentligt at skelne mellem klimaanlæg og aircondition.

Det er det, fordi de to typer anlæg på forskellig vis bidrager til at skabe et bedre indeklima. Et klimaanlæg tjener det formål at regulere temperaturerne i det pågældende rum, samtidig med at det bidrager til at rense luften deri.

I modsætning dertil installeres airconditionanlæg oftest med det formål at holde temperaturerne nede, når der er varmt.

Både først- og sidstnævnte har ry for at forårsage forkølelse, sviende og kløende øjne som et resultat af eksempelvis tørre slimhinder. Hvis der gives korrekte instruktioner fra starten af, kan begge typer anlæg dog være ganske enkle at betjene, hvorved mulige gener også mindskes.

Uforpligtende tilbud på aircondition kontor

Hos AB COOL har vi specialiseret os i at levere markedets bedste løsninger inden for aircondition kontor. Vi forhandler en række forskellige mærker og du kan således blandt andet vælge imellem aircondition- og klimaanlæg fra Samsung og Airwell.

Til konkurrencedygtige priser tilbyder vi skræddersyede løsninger og produkter i alle størrelser.

Det vigtigste er, at du i sidste ende står med et produkt, der passer 100 % ind på din arbejdsplads og at du derved får fuld glæde af den nye aircondition.

Serviceeftersyn på aircondition kontor

Som en fast del af vores ydelser tilbyder vi serviceeftersyn af ethvert produkt, der købes her hos os. Det være sig eftersyn af klima- og airconditionanlæg, køle- og fryserum, varmepumper mv. I den forbindelse har du muligheden for at vælge en fast aftale, hvor vi, med jævne mellemrum, kommer og efterser det pågældende anlæg. I tilfælde af, at der skal udføres reparationer derpå, bliver disse udført i samme forbindelse.

Udover den faste serviceaftale, har du selvfølgelig også den mulighed, at du kan kontakte os, når behovet for service og/eller reparationer opstår. Det vigtigste er dog, at du husker, at vedligeholdelsen af både aircondition- og klimaanlæg er den vigtigste forudsætning for disses levetid.

Aircondition kontor med AB COOL

Tror du, AB COOL kunne være den helt rigtige samarbejdspartner, når du står foran at skulle investere i aircondition til kontor? Så kontakt os allerede i dag! Vores medarbejdere står klar til at fortælle dig om alle de mange fordele, der er i at vælge et airconditionanlæg i verdensklasse.

Ligeledes tager vi gerne en snak med dig om, hvordan du bedst muligt passer på dit anlæg i fremtiden. Hvis ønsket er der for en fast serviceaftale, hvor vi kommer og efterser samt reparere anlægget med jævne mellemrum, giver vi selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud på dette.

Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du ønsker en snak om dine muligheder i forbindelse med aircondition kontor!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os