Kølerum og fryserum

I storkøkkener er det en stor forudsætning for at kunne levere god mad til kunder, gæster og medarbejdere, at der er ordentlige køle- og frysefaciliteter. Der skal altså være både kølerum og fryserum, hvor det er muligt for køkkenets personale at skabe overblik, fx ved hjælp af funktionelle hyldesystemer.

Ligeledes er det en vigtig forudsætning for kølerummets funktionalitet, at det er inddelt i opbevaringsmoduler, således madvarer – tilberedte eller ej – kan opbevares forsvarligt. Derudover er det vigtigt, at både kølerum og fryserum installeres således, at temperaturkrav til enhver tid overholdes.

Dette kræver særligt udstyr og store køleanlæg, som du naturligvis selv skal vedligeholde, men som også, med jævne mellemrum, bør efterses og eventuelt repareres af teknikere med forstand på selv samme.

Kølerum og fryserum af højeste kvalitet

Og det er lige præcis her, vi kommer ind i billedet!

AB COOL er i front, når det kommer til levering af driftsikre kølerum og fryserum. Vores løsninger sikrer, at dine varer altid holder en optimal temperatur – og dermed opnår bedst mulig holdbarhed. Hos AB COOL hjælper vi dig med at udvælge den rigtige kvalitetsløsning – og så monterer og servicerer vi den bagefter. På denne måde får du en 100 % skræddersyet løsning, der er målrettet dine behov og din situation.

Vi forhandler en lang række af markedets førende produkter, såsom Poly element rum og køleanlæg fra Zanotti.

Pris på kølerum og fryserum

Om end vores hver eneste af vores løsninger er af markedets allerhøjeste kvalitet, fx hvad angår krav og funktionalitet, er det ikke ensbetydende med, at priserne er det samme. Vi tager først og fremmest udgangspunkt i hver enkelt kundes behov og finder derefter en løsning, der passer – i forhold til reelt behov og i forhold til økonomi.

I forhold til køleanlæg såsom kølerum og fryserum, er der nogle regler vedrørende lovpligtigt serviceeftersyn, der må og skal overholdes. Ved serviceeftersyn skal der tjekkes op på køleanlæggenes evne til eksempelvis temperaturstyring. Eftersyn og reparationer skal udføres af et autoriseret kølefirma.

Service og reparation på kølerum og fryserum

Når du køber kølerum og fryserum igennem AB COOL, har du derfor samtidig muligheden for at lave en fast serviceaftale. Inkluderet i en sådan aftale kunne eksempelvis være regelmæssige serviceeftersyn samt en aftale i forhold til optimering, reparationer mv. Ligesom du vil opleve det med vores produkter, er det sådan med disse serviceaftaler, at dine behov er vores vigtigste pejlemærke.

Hvis du har behov for en aftale, hvor du selv kontakter os, når det er ved at være tid til næste eftersyn eller hvis du har behov for en reparatør nu og her, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Lad os hjælpe dig med kølerum og fryserum!

Hos AB COOL har vi mere end 50 års erfaring med alt inden for kølerum og fryserum, herunder kølediske, kølemontre mv. Vores medarbejdere er uddannede køleteknikere og –konsulenter. Det betyder, at når du køber køl/frys igennem os, så bliver du – fra start til slut og derefter – mødt af fuldt ud kompetente installatører og eksperter, der opsætter det specifikke produkt og samtidig sætter dig grundigt ind i betjeningen deraf.

Hvis du tror, AB COOL kunne være din nye samarbejdspartner i forbindelse med køle- og fryserum, så kontakt os allerede i dag! Vi kommer gerne ud til dig og viser dig nogle af de mange forskellige muligheder, der er i lige netop vores produkter.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os