Køling af serverrum

For langt de færreste er det en hemmelighed, at elektriske apparater på et eller andet tidspunkt vil blive meget varme – i nogle tilfælde overophede – ved langvarig brug.

Forestil dig så, at der er tale om større rum, hvor rigtig mange apparater, såsom servere, står og kører hele tiden og i kraft deraf også bliver utroligt varme. Det kan hurtigt give ekstremt varme rum og endnu varmere servere, der ligeledes udleder varme til hinanden.

I den slags tilfælde kan du med fordel overveje de mange forskellige muligheder, der netop er for køling af serverrum.

Serverkøling fra AB COOL – effektiv køling af af serverrum

I serverrum er der tendens til meget stor varmeudvikling. For ikke at it-udstyret ikke tager skade, er det vigtigt at kunne komme af med varmen og holde temperaturen på et fast niveau.

AB COOL tilbyder en række af markedets førende produkter til køling af serverrum og EDB-udstyr – herunder Samsung og Airwell.

AB COOL har mere end 50 års erfaring i dimensionering og lovgivningen indenfor området. Derfor er AB COOL det naturlige valg, når der skal beregnes på netop dit behov.

Tag os med på råd fra starten. Vi vil gerne være sparringspartner for at sikre dig den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris.

Fleksibel serviceaftale på køling af serverrum

Hvis du vælger AB COOL til at stå for EDB køling i din virksomhed, tilbyder vi i samme forbindelse at varetage serviceeftersyn og eventuelle reparationer af selv samme. Det betyder, at vi er med dig hele vejen – også efter køling af serverrum er installeret. Fra starten af sørger vi for at instruere dig og dine medarbejdere grundigt i, hvordan køleanlægget betjenes og bedst muligt vedligeholdes.

Tilbud på køling af serverrum

EDB køling er ikke en billig aircondition og kan ikke udgøres af et helt almindeligt klimaanlæg, som hvis det bare drejede sig om køling af rum såsom et kontor, en stue mv.

Derfor vil serverrum, der kræver køleanlæg nødvendigvis også være en større investering, tidsmæssigt såvel som økonomisk.

Hos AB COOL mener vi dog ikke, at det samtidig behøver være en investering, der skal være mere omkostelig end højst nødvendigt. Derfor forhandler vi markedets bedste løsninger inden for EDB køling til konkurrencedygtige priser.

Serverrum køling installeres og opsættes af uddannede køleteknikere, der kan deres håndværk.

Med en ordentlig portion knowhow og erfaring sørger de for, at lige netop din virksomheds EDB køling opsættes, således du føler dig fortrolig med det, inden vi tager af sted igen.

Kontakt AB COOL for køling af serverrum

Tror du, AB COOL kunne være de helt rigtige til at varetage EDB køling i din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag!

Vi er et autoriseret kølefirma og vores medarbejdere står klar til at fortælle dig om de mange forskellige muligheder, der er i forhold til køleanlæg, systemer og deslige i forbindelse med køling af serverrum.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os