Klimaanlæg butik

I en butik er der stor risiko for, at temperaturerne kan blive for høje, at luftfugtigheden er ude af balance samt at der kommer rigtig meget skidt og snavs inden døre i forbindelse med, at kunder går ind og ud af butikken.

Uden et velfungerende klimaanlæg kan det i sidste ende resultere i et rigtig dårligt indeklima, hvor medarbejdere sveder, fryser, får ondt i hovedet som følge af dårlig ventilering.

Dårligt indeklima giver således også flere sygedage og når vi beskæftiger os med klimaanlæg butik, kan det også påvirke dine kunders lyst til at komme tilbage.

Klimaanlæg butik – Et godt indeklima giver glade kunder

Hvis du modsat sørger for at udstyre din butik med et ordentligt klimaanlæg, kan det dog hurtigt have det resultat, at dine kunder får lyst til at komme igen og igen og at de i kraft deraf også vælger dig frem for dine konkurrenter. Du kender det sikkert også selv; hvis du eksempelvis går ind i en tøjbutik om sommeren, hvor der er stegende hedt uden døre, så kan det føles helt befriende at komme ind et sted, hvor butikkens ejer har valgt at udstyre butikken med klimaanlæg og/eller aircondition.

Forskel på aircondition og klimaanlæg butik

Nu skal klimaanlæg og aircondition selvfølgelig ikke forveksles med hinanden. Hvor en aircondition installeres med det formål at køle et rum, så har et klimaanlæg den store, væsentlige fordel, at det selv sørger for at regulere temperaturen i rummet. Det vil sige, at du på vinterdage ikke vil opleve, at din butik på det nærmeste kan forveksles med et fryserum. Du risikerer heller ikke, at der om sommeren bliver for varmt.

Begge anlæg er avancerede og noget, der er rart at have for dig, der ejer din egen butik. Dog er klimaanlægget opbygget med flere avancerede funktioner og kan således også være mere avanceret at skulle betjene.

Pris på klimaanlæg butik

Når du har besluttet at investere i klimaanlæg til din butik, er det altid en rigtig god idé at undersøge markedet først. Hvem forhandler de bedste produkter i henhold til dit behov? Hvilke muligheder er der for efterfølgende serviceaftaler? Hvor store er omkostningerne i forhold til installering og vedligeholdelse af anlægget?

Spørgsmålene kan være mange og hos AB COOL hjælper vi dig gerne med at klarlægge dit behov samt give et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye klimaanlæg butik.

At vælge at købe et klimaanlæg fra AB COOL betyder samtidig, at vi stiller uddannede køleteknikere til rådighed i forbindelse med installeringen af selv samme – og selvfølgelig oplæringen i at betjene det. Skulle der opstå spørgsmål hen ad vejen, står vi klar til at yde den vejledning, du måtte have brug for.

Vi forhandler en lang række løsninger inden for klimaanlæg butik

Hvis du vælger at købe klima- eller airconditionanlæg igennem os, kommer du altså ikke til at stå alene på noget tidspunkt i forløbet.

AB COOL forhandler en række forskellige produkter inden for klima- og airconditionanlæg. Blandt produktmærkerne kan du fx vælge anlæg fra Samsung eller Airwell.

Serviceeftersyn af klimaanlæg butik

Som en fast del af vores produktløsninger, tilbyder vi efterfølgende eftersyn og service af dit nye anlæg.

Det vil sige, at uanset om du har valgt klimaanlæg butik, klimaanlæg kontor eller en tredje løsning, så tilbyder vi faste aftaler eller muligheden for at ringe, når du synes, det er tid til et serviceeftersyn.

Lad AB COOL hjælpe dig med klimaanlæg butik

Tror du også, at AB COOL kunne være de rette til at varetage indeklimaet i din butik?

Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i den forbindelse!

Som autoriseret kølefirma med mere end 50 års erfaring fra branchen står vi klar med råd og vejledning til at fortælle om de mange forskellige muligheder, du har for klimaanlæg til din butik.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os