Aircondition erhverv

AB COOL bestræber sig på at være blandt de førende inden for levering af komfortkøling og opvarmning til erhvervslivet i Danmark.

Vi forhandler en lang række klimaanlæg, alle kvalitetsprodukter såsom Samsung og Airwell til for eksempel kontorer, produktions- og lagerhaller samt butikslokaler.

Når du køber aircondition erhverv eller aircondition til hjemmet igennem AB COOL, står der et erfarent team af køleteknikere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi har mere end 50 års erfaring og kender alt til dimensionering og den gældende lovgivning på området.

Optimer indeklimaet med aircondition erhverv

En investering i et godt airconditionanlæg er samtidig en investering i indeklimaet på din arbejdsplads. I et lokale, hvor der hver eneste dag kommer mange mennesker eller i et produktionslokale, hvor mennesker såvel som maskiner bidrager til at hæve temperaturerne i rummet, kan det lynhurtigt blive anstrengende at opholde sig, hvis ventileringen ikke er ordentlig.

Det kan også være i et butikslokale, hvor det faktum at dørene åbnes og lukkes rigtig mange gange på en dag gør, at sommervejret kommer ind i butikken til stor gene for dine medarbejdere og dine kunder.

Med aircondition eller klimaanlæg fra AB COOL har du muligheden for at genskabe det behagelige indeklima, eksempelvis om sommeren når solen står højt på himlen. Køb aircondition igennem her hos os og oplev en verden af kvalitet, god service og kompetente teknikere. Hver og en står klar til at hjælpe dig og arbejder alle sammen mod det samme mål; At give hver enkelt kunde en positiv oplevelse.

Pris på aircondition erhverv

Med vores mere end 50 års brancheerfaring, har vi formået at fastlægge os som kundernes foretrukne kølefirma. Vi forhandler udelukkende de bedste aircon løsninger fra blandt andre Samsung og Airwell. Til konkurrencedygtige priser tilbyder vi skræddersyede løsninger og produkter i alle størrelser.

Det gør sig gældende, uanset om der er tale om et airconditionanlæg til virksomheder eller du leder efter en billig aircondition til hjemmet. Vores ypperste målsætning er, at du i sidste ende står med et produkt, der passer 100 % ind på din arbejdsplads og at du derved får fuld glæde af den nye aircondition.

Aircondition erhverv – serviceeftersyn

Som en fast del af vores ydelser, tilbyder vi serviceeftersyn af ethvert produkt, der købes her hos os. Det være sig eftersyn af klima- og airconditionanlæg, køle- og fryserum, varmepumper mv.

I den forbindelse har du mulighed for at vælge en fast aftale, hvor vi med jævne mellemrum kommer og efterser det pågældende anlæg. I tilfælde af at der skal udføres reparationer derpå, bliver disse udført i samme forbindelse.

Som noget ekstra, udover den faste serviceaftale, har du selvfølgelig altid muligheden for at ændre en eksisterende aftale ved at kontakte AB COOL. Du kan også blot kontakte din faste køletekniker, når det er ved at være tid til det lovpligtige eftersyn på dit aircondition erhverv. Kort sagt, så hjælper vi dig med at vedligeholde aircon- og klimaanlæg og det vigtigste for os er, at du er tilfreds med aftalen.

Kontakt AB COOL for hjælp til aircondition erhverv

Kunne du tænke dig at høre mere om vores produkter i forbindelse med at du søger aircondition erhverv eller andre former for køleanlæg? Så kontakt os allerede i dag og hør mere!

Vores dygtige konsulenter og teknikere står klar til at fortælle dig meget mere om, hvordan vi kan bidrage positivt til indeklimaet i din virksomhed.

Skulle du stå tilbage med ubesvarede spørgsmål vedrørende vores produkter, serviceaftaler eller aircondition generelt, står vi ligeledes klar til at besvare disse.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os