Energioptimering

Hos AB COOL har vi mange års erfaring med forskellige former for energioptimering af private hjem samt store og små virksomheder. Vi hjælper vores kunder med alt, fra varmepumper som alternativ til fx oliefyr til køleanlæg i form af klima- og airconditionanlæg, EDB køling osv.

Alt sammen med henblik på at lave kvalitetsløsninger der skåner miljøet og udnytter vedvarende energikilder, eksempelvis udendørsluften.

Vi er et autoriseret og godkendt kølefirma. Det er din sikkerhed for, at alle produkter og løsninger købt hos AB COOL lever op til gældende regler og lovgivning inden for køleanlæg og varmepumper.

Ligeledes bistår vi en lang række af vores kunder med lovpligtigt serviceeftersyn, reparationer og deslige, der naturligvis altid udføres af højt kvalificerede køleteknikere.

Professionel køleteknik – energioptimering med omtanke for miljøet

Køleanlæg til klima- og airconditionanlæg, køle- og fryserum og EDB køling er som regel store apparater, der kræver en væsentlig mængde plads i det rum, hvor de befinder sig. Derved er det heller ikke uhørt, at disse anlæg er store energislugere, der lynhurtigt sætter deres præg på elregningen.

Det giver altså god mening på forhånd at undersøge, hvor du kan få de mest energieffektive løsninger og det er vigtigt at huske, at de billigste løsninger ikke nødvendigvis er billigst i den lange bane. Det være sig i forhold til energiforbrug, men det være sig også i forhold til reparationer og serviceeftersyn.

Energioptimering og service udført af uddannet køletekniker

AB COOL forhandler de bedste løsninger på markedet inden for kølesystemer. Du kan frit vælge imellem mærker som Samsung, Airwell og Zanotti. Alle løsninger er energieffektive og installeres af uddannede servicetekniker, der har både erfaring og knowhow til at løse hver enkelt opgave til UG.

Fleksibel serviceaftale i forbindelse med energioptimering

Når du vælger en kvalitetsløsning fra AB COOL har du derudover muligheden for at tilvælge en fast serviceaftale. Her får du muligheden for selv at aftale regelmæssige servicebesøg udført af en erfaren servicetekniker. Du har naturligvis også den mulighed, at du selv ringer efter en servicetekniker, såfremt behovet for et eftersyn eller reparation opstår.

Lad os stå for energioptimeringen

Hos AB COOL betragter vi det som en af vores fornemste opgaver at tilbyde vores kunder energioptimerende løsninger. Derfor bistår vi dig med energirådgivning, montering og opsætning af kølesystemer og efterfølgende serviceeftersyn foretaget af en uddannet servicetekniker.

Vores energikonsulenter ved, hvad de laver. De sørger således også for, at du får en skræddersyet løsning, der passer til dig og dine behov.

Tror du, vi hos AB COOL er de rette til at varetage opgaverne i forhold til energioptimering? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for din energiregning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os