Køleanlæg

AB COOL leverer køleanlæg og kølesystemer både nationalt og internationalt. Vores løsninger er kendt for et højt kvalitetsniveau, konkurrencedygtige priser og virksomhedens mere end 50 års erfaring fra branchen.

Hvad enten du har brug for klima- og airconditionanlæg, køleanlæg til industriens verden eller du skal bruge køle- og frysekapacitet til et storkøkken, er vi leveringsdygtige.

Ingen opgaver er for små og uanset om der er tale om totalløsninger eller du blot mangler køleanlægget, så har vi det, du skal bruge – og erfaringen til at installere og opsætte de pågældende produkter og løsninger.

Blandt vores mange glade kunder, der har modtaget køleanlæg og –systemer finder du MAN Diesel & Turbo, Carlsberg, Hotel D’Angleterre, Sanistål og Fondsbørsen København OMX.

Køleanlæg til butik og kontor

Vi har leveret klima- og airconditionanlæg til Aabybro Tandland og Bridgestone, der hver især havde nogle uopfyldte ønsker og behov omkring indeklimaet i klinik og på kontorer.

Ligesom alle vores andre kunder, sørgede vi i begge tilfælde for at klarlægge kundens behov og krav til arbejdspladsens indeklima og en naturlig ventilation – og fik løst opgaven til stor glæde for både medarbejdere og kunder.

Når du bestiller klimaanlæg eller aircondition igennem AB COOL står der således et erfarent team klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette skræddersyede løsning.

Uanset om du har en stor lager- eller produktionshal eller der er tale om et mindre butikslokale, der skal tages hånd om, har vi produkterne, der løser problemerne.

Hos AB COOL forhandler vi klima- og airconditionanlæg fra blandt andre Airwell og Samsung.

Køleanlæg til industri

Kølesystemer til industriens verden spiller en afgørende rolle i forhold til produktion, effektivitet og i sidste ende evnen til at overholde de deadlines, der er givet til kunderne.

I tilfælde af at kølingen fejler, risikerer du nemlig produktionsstop og som en negativ konsekvens deraf tabt effektivitet og forsinket levering.

AB COOL har leveret køleanlæg af allerhøjeste kvalitet til nogle af de største industrivirksomheder i Danmark.

Fælles for alle vores kunder i denne sammenhæng har været at skabe holdbare løsninger, der bidrog positivt til produktion og effektivitet og generelt indeklima.

Vi forhandler proces- og industrikøling fra mærkerne Grundfos, Frost Italy, Alfa Laval Danmark, Airwell og Teva.

Køleanlæg til storkøkkener

Når vi beskæftiger os med køleanlæg til storkøkkener, kan dette se ud på mange forskellige måder. Det kan være køle- og fryserum, det kan være industrikøle- og fryseskabe og det kan være drikkevandskølere samt isterningmaskiner, hvor god køleteknik og upåklagelig temperaturregulering er nogle af de vigtigste faktorer. På restaurationer kan det ligeledes være vinkølere. Med os ved din side er du sikker på en løsning, der bygger på stærk rådgivning og årelang indsigt.

Vi forhandler en række af markedets førende produkter – herunder bl.a. Gram og Zanussi. Så brug os, hvis du vil have en kvalitetsløsning inden for køling og ind- og nedfrysning.

Køleanlæg til store EDB anlæg

I serverrum med rigtig mange, rigtig store EDB anlæg og –maskiner er der tendens til stor varmeudvikling. Denne varmeudvikling kan i værste tilfælde resultere i, at dine anlæg overopheder, så hele eller dele af selv samme skal udskiftes eller – som minimum – repareres. Derfor er det også en rigtig god idé at investere i køling af serverrum, således anlæg og lokale hele tiden holdes køligt.

AB COOL har mere end 50 års erfaring i dimensionering og lovgivningen indenfor området. Derfor er AB COOL det naturlige valg, når der skal beregnes på netop dit behov.

Vi forhandler kølesystemer fra blandt andre Airwell, Cabinet System og Samsung.

Kontakt AB COOL og få hjælp til køleanlæg

Har du brug for hjælp til dit køleanlæg eller står du og skal investere i et helt nyt? Så kontakt AB COOL – vi har stor erfaring med alt inden for køleteknik. Vores ekspertiseområder spænder bredt, fra klimaanlæg til varmepumper og EDB køling. Derudover tilbyder vi service, herunder aircondition service, serviceeftersyn af industrikøling osv.

Kort sagt, så står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den køleopgave, du står med. Vi agerer alt, fra energirådgiver til kølemontør og servicetekniker.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os