Varmepumper

Med den rigtige varmepumpe i det rigtige byggeri kan du reducere varmeregningen betydeligt. AB COOL hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dig og dine behov. Vi er en af markedets førende inden for levering af komfort opvarmning i Danmark. Hos os finder du en række varmepumper, alle kvalitetsprodukter som fx Samsung og Airwell.

Vi står altid klar til at beregne et uforpligtende tilbud. Bare kom med en udfordring – så kvitterer vi med et konkret løsningsforslag, der får ønsker og budget til at gå op.

Hvorfor vælge varmepumper?

En varmepumpe anvender den varme, der naturligt findes i luften med henblik på at producere varmeenergi til almindelige husstande, sommerhuse, virksomheder mv. Det er således både en billig og effektiv løsning, når det kommer til at spare penge på elregningen.

En varmepumpe kører vel at mærke på strøm, men i modsætning til rigtig mange andre eldrevne apparater, du har dit hjem, er en sådan ganske energieffektiv. Det er nemlig sådan med varmepumper, at disse producerer strøm, samtidig med at der bruges strøm. Du vil derfor også lynhurtigt opleve, at en investering i en varmepumpe vil tjene sig selv ind igen.

Der findes forskellige typer varmepumper. Fælles for de forskellige er, at de udnytter energien fra udendørsomgivelserne.

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe udnytter udendørsluften på den måde, at den pumper den varme luft ind i huset og opvarmer igennem luften. Derved tillader en luft til luft varmepumpe dig at spare væsentligt på din energiregning. En af de største fordele, ved luft til luft varmepumper, er, at de er billige at installere og at de oftest vil generere op mod tre gange så meget energi, som de i virkeligheden forbruger.

En ulempe ved denne type varmepumper er derimod effektivitetsniveauet, der i nogle tilfælde falder, efterhånden som temperaturerne uden for også gør det. Dette problem har Samsung søgt at afhjælpe ved at udstyre deres varmepumper med kompressorer, der fungerer helt ned til -25 grader celsius.

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe genererer – ligesom en luft til luft varmepumpe – op mod tre gange så meget energi, som den i virkeligheden forbruger. Det vil sige, at for hver KWh, den bruger, generer den samtidig tre KWh.

Derudover gør den det, at den udnytter varmen i luften og viderefører denne til radiatorer, rør og gulvvarme inde i huset og kan eksempelvis også bruges til opvarmning af brugsvand.

Luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper er glimrende supplementer i hjem, der er opvarmet med oliefyr eller brændeovne eller hvor energibehovet er relativt lavt. Derfor ses det ofte også, at disse installeres i eksempelvis sommerhuse.

Pris på varmepumper

Hos AB COOL forhandler vi forskellige varmepumper, der hver især tilpasses den enkelte kundes behov. Såfremt du overvejer at installere en varmepumpe i dit hjem, sommerhus mv., så kommer vi gerne ud til dig for en snak omkring mulighederne og dit energibehov.

Inden vi tager derfra igen står du med konkurrencedygtigt og ikke mindst uforpligtende tilbud på en billig varmepumpe. Dette kan du bruge i dine videre overvejelser i forhold til, hvorvidt en varmepumpe er den helt rigtige løsning i din bolig.

Kontakt AB COOL og hør mere om vores varmepumper

Hvis du gerne vil have et tilbud på varmepumpe inklusive varmepumpe montering, du har spørgsmål til de mange økonomiske og miljømæssige fordele i at investere i selv samme eller noget helt tredje, så kontakt AB COOL allerede i dag!

Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, fra valg af varmepumpe til montering og efterfølgende servicering deraf.

Vi har mere end 50 års erfaring fra branchen, solide referencer og den rette knowhow til at klare enhver varmepumpeopgave!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os