Samsung varmepumpe

Hos AB COOL forhandler vi nogle af markedets bedste varmepumper. Derfor kan du, hos AB COOL også vælge en Samsung varmepumpe. Samsung producerer kvalitetspumper, der teknologisk såvel som energimæssigt har rigtig mange fordele, sammenlignet med adskillige andre modeller.

Eksempelvis er Samsung, med Samsung Smart, eneste producent af varmepumper på det nordiske marked, hvor pumperne har indbygget WiFi som standard. Den indbyggede WiFi tillader dig, igennem en APP, der hentes til din telefon eller tablet, at fjernstyre din Samsung varmepumpe.

Med denne smarte funktion kan du tænde for varmen i sommerhuset, allerede inden du tager hjemmefra og ligeledes justere varmen i dit eget hjem fra din arbejdsplads.

Det vil altså sige, at der er taget højde for kvalitet, samtidig med at der i Samsung Smart tages højde for brugerens komfort. Noget, der er til stor glæde for alle vores kunder og som helt sikkert også kan gøre din hverdag lidt lettere – og varmere.

Samsung varmepumpe – en effektiv varmepumpe

Rigtig mange varmepumper kommer i problemer, efterhånden som temperaturerne falder uden for. Det gælder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper og kan være yderst generende i forhold til rent faktisk at få det ud af din pumpe, som du gerne vil have.

Her er Samsung ligeledes på forkant med mange af deres konkurrenter. I din Samsung varmepumpe er der nemlig indbygget en kompressor, der lynhurtigt og ganske simpelt tilpasser sig udendørstemperaturerne.

Service på din Samsung varmepumpe

Når du køber en Samsung varmepumpe – eller en hvilken som helst anden varmepumpe – skal du være opmærksom på, der er nogle krav i forhold til lovpligtige serviceeftersyn.

I den forbindelse tilbyder vi, hos AB COOL faste serviceaftaler, således du til enhver tid overholder de gældende regler.

Vi er et autoriseret kølefirma og vores servicetekniker er alle uddannede til at varetage varmepumpe service samt eventuelle reparationer, hvis der skulle opstå skader eller fejl på pumpen.

Lad os hjælpe med energioptimeringen med Samsung varmepumpe

Du har mulighed for at lave en fast aftale omkring serviceeftersyn, hvor vi regelmæssigt og efter aftale med dig kommer ud og sikrer, at pumpen virker korrekt. Det kan endvidere lade sig gøre at lave en aftale, hvor du ringer, når det er ved at være tid til det lovpligtige serviceeftersyn eller hvis der skal udføres reparationer på din Samsung varmepumpe.

At installere en varmepumpe i din virksomhed, dit sommerhus eller lignende vil i langt de fleste tilfælde være en energioptimering af selv samme. Hos AB COOL bistår vi dig derfor gerne med energirådgivning samt energiberegninger, så du med det samme kan se, hvorfor en Samsung varmepumpe kan spare dig for rigtig mange penge på energiregningen.

Kontakt AB COOL og hør mere om en Samsung varmepumpe

Er du overbevist om, at AB COOL kan være din nye samarbejdspartner i forbindelse med energioptimeringen af dit byggeri? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om de forskellige muligheder, der er i forhold til køb, installation og vedligeholdelse af en Samsung varmepumpe.

Vi besvarer dine ubesvarede spørgsmål, bistår dig med råd og vejledning og giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på varmepumpe eller et af vores andre produkter.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os