Varmepumpe service

Hos AB COOL har vi mere end 40 års erfaring med køleanlæg og varmepumper. Vi forhandler en række af markedets bedste løsninger inden for luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Blandt andet kan du vælge imellem mærker som Samsung, Airwell og Vølund Varmeteknik.

Vi er et autoriseret kølefirma, der igennem erfaring og knowhow har hjulpet kunder fra hele Danmark, når de haft brug for varmepumpe til en privat bolig, til et sommerhus eller til virksomheder. Derved har vi også den fornødne viden til at kunne udføre grundige eftersyn og service på alle slags varmepumper.

Lovpligtigt eftersyn og varmepumpe service

Når det kommer til vedligeholdelsen af en varmepumpe, er der først og fremmest nogle ting, du kan gøre selv for at forlænge levetiden på pumpen – eksempelvis rengøring af pumpen, i tilfælde af at der kommer blade og andet skidt i pumpen. Derudover er der nogle helt klare regler i forhold til vedligehold og varmepumpe service, der skal overholdes.

Hvis du har en varmepumpe i dit byggeri, skal du altså være opmærksom på at overholde serviceeftersyn – blandt andet med henblik på at undgå fejl og mangler på anlægget, der kan være til skade for dig selv, andre eller de fysiske omgivelser.

Varmepumpe service – fast aftale eller ring efter behov

Vælger du AB COOL som din faste samarbejdspartner i forbindelse med køleservice og –eftersyn, har du muligheden for at tegne en fast aftale, hvor vi på forhånd finder ud af, hvornår næste besøg skal foregå. Du har dog også den mulighed, at du selv ringer, når det er ved at være tid til varmepumpe service.

Vigtigst af alt er, at det er dine behov og ønsker, der tages hensyn til og udvikles en samarbejdsaftale ud fra.

At vælge AB COOL til at udføre varmepumpe service er din garanti for, at du hver gang bliver mødt af uddannede køleteknikere, der kan deres kram. Hvis du har spørgsmål til dit køle- eller varmesystem, kan du selvfølgelig også få svar derpå i forbindelse med serviceeftersyn.

I tilfælde af, at du har oplevet problemer med pumpens drift, kommer vi gerne ud og foretager en varmepumpe test samt eventuelle reparationer. Her tjekker vi alt, fra opkobling til den boks, hvori varmepumpen befinder sig, således alt virker, når vores tekniker tager af sted igen.

Få et tilbud på varmepumpe service

Priser på varmepumper er forskellige. Det hele afhænger af mærket og størrelsen på pumpen. Når vi skal give et tilbud på varmepumper, er det vigtigt at behovet for energi først og fremmest klarlægges.

Ud fra energiberegninger, vurdering af byggeriets størrelse mv. finder vi lynhurtigt ud af, hvilken model der matcher dine behov.

Kunne du tænke dig et tilbud på en varmepumpe eller varmepumpe service, så står vi klar med et uforpligtende et af slagsen, som du har muligheden for at overveje efter et eventuelt møde.

Professionel varmepumpe service med AB COOL

Hvis du tror, AB COOL kunne være din nye samarbejdspartner i forbindelse med eftersyn og varmepumpe service? Så tøv ikke og kontakt os allerede i dag!

Vores konsulenter står klar til at fortælle dig om de mange fordele ved at vælge en varmepumpe samt grundene til, at vi er vores kunders foretrukne servicepartner.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os