Klimaanlæg service

For at sikre indeklimaet på din arbejdsplads, er en af de korteste veje dertil et godt og velfungerende klimaanlæg. Det være sig uanset om du har en butik, et kontor eller en stor lagerhal, hvor der hver eneste dag kommer mange mennesker ind og ud. At sørge for et godt indeklima på din arbejdsplads er at sikre glade medarbejdere – effektive medarbejdere, glade kunder og i kraft deraf et bedre fundament for et sundt arbejdsmiljø.

Klimaanlæg service fra AB COOL – professionelt eftersyn af klimaanlæg

Det er dog væsentligt, at du husker vedligeholdelse af dit klimaanlæg, også efter det er blevet installeret. Der er forskellige ting, du selv kan gøre i forhold til at passe på det og forlænge dets levetid markant. Korrekt brug af anlægget er i første omgang alfa og omega for, at dit klimaanlæg fungerer optimalt i mange år.

Der er dog nogle ting i forhold til vedligeholdelsen, du ikke selv kan klare. Det være sig eftersyn og eventuelle reparationer. Netop derfor tilbyder vi hos AB COOL faste aftaler i forbindelse med klimaanlæg service. I den forbindelse kommer vi ud, med faste intervaller, og sikrer, at dit klima- og/eller airconditionanlæg fungerer, som det skal. Det er også muligt at lave en aftale om, at du selv kontakter os, når det er ved at være tid til klimaanlæg service og så sørger vi for at sende en medarbejder ud.

Servicering af klimaanlæg

I forbindelse med klimaanlæg service er du garanteret, at det er en erfaren medarbejder, der kommer ud. Det er først og fremmest en af vores medarbejdere, der har forstand på det klima- eller airconditionanlæg, som du har i din virksomhed og som har den fornødne erfaring til at udføre det bestilte serviceeftersyn.

Fleksible aftaler på reparation og klimaanlæg service

Såfremt der skal udføres reparationer eller lignende i forbindelse med serviceeftersynet, sørger vi for, at disse bliver udført med det samme.

Hvis der, mod forventning, skulle være tale om reparationer, der kræver specialdele eller på anden vis er noget, der ikke kan udføres med det samme, sørger vi selvfølgelig for at sende en medarbejder ud, så snart det er muligt.

Hos AB COOL har vi fuld forståelse for, at I, i din virksomhed også har travlt og at et velfungerende anlæg er en stor forudsætning for et behageligt arbejdsmiljø. Derfor udføres alle reparationer så hurtigt som muligt og til så lidt gene for dig og dine medarbejdere som overhovedet muligt.

Nyt klimaanlæg med klimaanlæg service

Når du køber et klimaanlæg igennem AB COOL, sørger vi for at sende en uddannet køletekniker, der kommer og afinstallerer det gamle anlæg. Du skal således heller ikke bruge en masse tid på at kontakte andre firmaer for at få fjernet gamle installationer i den forbindelse. Alt det hårde arbejde klarer vi – du kan blot nøjes med at nyde det behagelige indeklima, du får med et kvalitetsanlæg fra AB COOL.

Vi forhandler en lang række forskellige produkter, fra enkle løsninger til større klima- og airconditionanlæg i lager- og produktionshaller. Blandt de forskellige mærker, der forhandles, kan kunderne fx vælge løsninger fra Samsung og Airwell.

Klimaanlæg service fra AB COOL

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvorfor du med fordel kan vælge AB COOL til at passe på indeklimaet i din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag! Vi står klar til at fortælle dig om de mange forskellige muligheder, du har for klimaanlæg i verdensklasse samt klimaanlæg service udført af et autoriseret kølefirma.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os