Varmepumpe luft til luft

Med den rigtige varmepumpe i det rigtige byggeri kan du reducere varmeregningen betydeligt, samtidig med at du skåner miljøet ved at anvende naturens egne ressourcer.

AB COOL hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dig og dine behov, hvad enten du skal bruge varmepumpe luft til luft til din private bolig, til dit sommerhus eller til din restauration.

Vi er et af markedets førende kølefirmaer inden for levering af komfortopvarmning i Danmark. Hos os finder du en række varmepumper, alle kvalitetsprodukter fra producenter som fx Samsung og Airwell.

Vi står altid klar til at beregne et uforpligtende tilbud og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Bare kom med en udfordring – så kvitterer vi med et konkret løsningsforslag, der får ønsker og budget til at gå op i en højere enhed.

Hvordan virker en varmepumpe luft til luft?

En varmepumpe luft til luft tjener det formål at udnytte den uden døre luft i den inden døre opvarmning. Det vil altså sige, at en varmepumpe luft til luft eller luft til vand genererer varm luft og varmt vand ved hjælp af jordvarme, luftvarme mv.

Varmepumpen monteres således, at den står i en boks uden for huset og derfra, igennem et anlæg, omdanner jordvarme, luftvarme og deslige til opvarmning i boligen, restaurationen eller sommerhuset.

Varmepumpe luft til luft – en fornuftig investering

Fordelen ved at investere i en varmepumpe luft til luft er, at begge typer genererer tre gange så meget energi, som den bruger i drift. Det vil sige, at for hver KWh, pumpen anvender, så producerer den selv tre KWh.

Derudover bruges denne type pumper oftest som et alternativ til eksempelvis oliefyr og er derved både en miljømæssig og energimæssig forbedring af boligen.

Priser på varmepumper kan være en omfattende nu og her-investering, men hvis du kigger langsigtet på tallene fra vores beregninger, vil du lynhurtigt opdage, at en varmepumpe er en fornuftig investering.

Tilskud til energirenovering og varmepumpe luft til luft

Der findes en lang række forskellige tilskud, du kan få, når du vælger at energirenovere. Alt dette er vi naturligvis inde i, hos AB COOL. Vi vil derfor også gerne hjælpe dig med at skabe et overblik over de forskellige tilskud til varmepumpe luft til luft samt andre grønne tilskud, der gives i forbindelse med energiforbedringer.

Kontakt AB COOL og hør mere om varmepumpe luft til luft

Hos AB COOL er vi vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til energirådgivning, energiberegninger og energioptimering i forbindelse med varmepumpe montering. Vi bistår dig i hele processen, fra udvælgelsen af den helt rigtige luft til luft varmepumpe til montering og opsætning af selv samme.

Ligeledes hjælper vi en lang række af vores kunder med at foretage de lovpligtige eftersyn af deres luftvarmepumpe, fx i form af faste serviceaftaler.

Vi forhandler markedets bedste varmepumper, herunder varmepumpe luft til luft, og glæder os til at hjælpe dig med at energioptimere dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed!

Hvis du tror, AB COOL kan være din nye samarbejdspartner i den forbindelse, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os