Varmepumpe luft til vand

Den rigtige varmepumpe i byggeri – private boliger, sommerhuse og virksomheder, såsom restauranter, hoteller og deslige – kan have rigtig mange gavnlige effekter. Eksempelvis kan du med en varmepumpe luft til vand bidrage til at skåne miljøet, idet pumpen sørger for at udnytte udendørsluft og derved naturens egne ressourcer.

Derudover er der den væsentlige fordel, at en varmepumpe luft til vand har markant lavere driftsomkostninger end fx oliefyr. AB COOL hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dig og dine behov, hvad enten du skal bruge varmepumpe luft til vand til en privat bolig, dit sommerhus eller i din virksomhed.

Professionel forhandler af varmepumpe luft til vand

AB COOL er et autoriseret kølefirma. Det betyder, at vi forhandler og monterer varmepumper under forsvarlige forhold og med uddannede køleteknikere i spidsen for de praktiske udførsler. Hos os finder du en række varmepumper, alle kvalitetsprodukter som fx Samsung og Airwell.

Vi står altid klar til at beregne et uforpligtende tilbud og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Bare kom med en udfordring – så kvitterer vi med et konkret løsningsforslag, der får ønsker og budget til at gå op.

Hvordan virker en varmepumpe luft til vand?

Uanset om der er tale om en varmepumpe luft til vand eller en luft til luft pumpe, er disse udviklet med det formål at udnytte udendørsluft i opvarmningen inden døre. Det kan eksempelvis være i form af varmt brugsvand eller i form af et anlæg, der pumper den varme luft ind i byggeriet.

Varmepumpen udnytter jordvarme, luftvarme og deslige og omdanner denne, så du fx kan spare penge på varmeregningen, samtidig med at du skåner miljøet og passer på dit indeklima. Varmepumpen monteres således, at den står i en boks uden for huset og derfra, igennem et anlæg, omdanner udendørsvarmen til opvarmning i boligen, restaurationen eller sommerhuset.

Spar penge på energiregningen med varmepumpe luft til vand

Når du kan spare penge på din varmeregning ved at investere i en varmepumpe luft til vand, så er det først og fremmest fordi, pumpen udnytter naturlige ressourcer. I modsætning til eksempelvis et oliefyr, hvor du selv skal sørge for at fylde vand på for at sikre, at fyret ikke overopheder.

Der er selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksom på i forhold til vedligeholdelsen af pumpen, men overordnet set er det noget mere simpelt at have en varmepumpe. Derudover er der den ufravigelige fordel, at luft til vand varmepumper – og luft til luft pumper – genererer tre gange så meget energi, som de i virkeligheden bruger. Det vil sige, at pr. KWh producerer varmepumpen tre KWh.

Varmepumpe luft til vand – få tilskud til energirenoveringen

I forhold til energirenovering og –optimering af din bolig findes der en række forskellige tilskud, der skal fremme implementeringen af grønne tiltag.

Hos AB COOL har vi overblik over de mange forskellige tilskud til varmepumpe og andre former for energioptimering af dit byggeri. Når du bestiller en varmepumpe igennem os, sørger vi således også for at hjælpe dig med de mange forskellige regler, tilskud osv., der findes.

Kontakt AB COOL og hør mere om varmepumpe luft til vand

Hos AB COOL er vi vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til energirådgivning, energiberegninger og energioptimering i forbindelse med varmepumpe montering, opsætning og service.

Vi bistår dig i hele processen – fra udvælgelsen af den helt rigtige luft til luft varmepumpe til opsætning og efterfølgende serviceeftersyn.

Vi forhandler markedets bedste varmepumper og glæder os til at hjælpe dig med at energioptimere dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed! Hvis du tror, AB COOL kan være din nye samarbejdspartner i den forbindelse, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os