Industri køl

Kølesystemer til industrien spiller en afgørende rolle for kvaliteten af kundernes slutprodukt. Derfor spiller kølesystemer, velfungerende eller ej, overordnet set en ganske væsentlig rolle for, hvor succesfuld din virksomhed egentlig er.

Hvis kølingen ikke fungerer optimalt, kan det nemlig betyde spild, produktionsstop og dermed både tabt effektivitet og forsinket levering til dine kunder.

AB COOL er blandt de førende inden for levering og installering af kølesystemer til industrielle formål i hele Danmark.

Når vi beskæftiger os med proces- og industrikøling, leverer AB COOL blandt andet produkter til vandkøling, køletårne, frikølere og grundvandskøling

Industri køl med høj driftsikkerhed

Vores produkter udmærker sig ved høj driftsikkerhed. Kombinationen af mange års erfaring inden for branchen samt specialudviklede løsninger gør os til en af industriens foretrukne samarbejdspartnere.

Ved at investere i en kvalitetsløsning fra AB COOL reduceres produktionsstop til et absolut minimum – noget, der både ses på bundlinjen, på kundetilfredsheden og naturligvis på dine glade medarbejdere.

Vi forhandler kølesystemer til industrien fra mærker såsom Grundfos, Airwell, Teva, Frost Italy og Alfa Laval Danmark og kan helt sikkert også hjælpe dig med den rette løsning inden for industri køl.

Skræddersyede løsninger med industri køl fra AB COOL

Hos AB COOL beskæftiger vi os, som udgangspunkt, aldrig med standardløsninger.

Vi ved lige så godt som dig, at de færreste virksomheder fuldstændig identiske behov, når det kommer til proces- og industrikøling.

Derfor har vi specialiseret os i at levere 100 % skræddersyede løsninger, således hver enkelt kunde får et kølesystem, der passer – og det gælder selvfølgelig også dig og din virksomhed.

Konsekvensen af at betale for store og, ikke mindst, dyre kølesystemer fx med alt for store kølekompressorer til din virksomheds reelle behov er, at du samtidig risikerer unødvendigt høje driftsomkostninger på disse anlæg.

Derimod kan et særligt tilpasset køleanlæg og velfungerende industrikøling bidrage positivt til virksomhedens produktivitet, økonomi mv.

Serviceeftersyn af industri køl

I forbindelse med at du vælger en løsning omkring proces- og industrikøling fra AB COOL, sørger vi samtidig for, at der kan tilvælges en serviceordning.

I serviceordningen finder vi sammen med dig ud af behovet for eftersyn af anlæggene, ligesom vi sørger for, du har en aftale omkring reparationer i tilfælde af, at der opstår skader på kølesystemet.

Hvad enten du har behov for en fast aftale, hvor vi regelmæssigt sender en køletekniker ud eller du hellere selv vil ringe, når det er ved at være tid til eftersyn er helt op til dig.

Uforpligtende tilbud på industri køl

Kunne AB COOL være din nye samarbejdspartner i forbindelse med proces- og industrikøl? Så kontakt os allerede i dag! AB COOL er et autoriseret kølefirma, der hver eneste dag hjælper industriens verdens med det bedste inden for dansk køleteknik.

Vi står klar med råd og vejledning i forhold til den ideelle løsning og kommer hellere end gerne ud og besigtiger opgaven med henblik på at give et uforpligtende tilbud på industrikøling.

Vores uddannede kølemontører hjælper med opsætningen af dit nye køleanlæg og kører ikke igen, førend du føler dig fortrolig med det.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os i tilfælde af, at der skulle være ubesvarede spørgsmål omkring fordelene ved industrikøl, vores specifikke produkter eller noget helt tredje.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os