Drikkevandkøler og isterningsmaskiner

Frisk drikkevand er en vigtig ingrediens i en glad og veloplagt dag, for dine medarbejdere såvel som dine kunder. Derfor kan en drikkevandsautomat være en god idé at have på arbejdspladsen. Dette giver både dig og dine kolleger adgang til frisk og koldt vand igennem hele dagen, når behovet opstår. Til glæde for kroppen, motivationen og energiniveauet.

Det er nemlig bevist, at mennesker der drikker de anbefalede 2,5 liter vand om dagen i langt mindre grad udsættes for de negative påvirkninger fra stress på hjertet og maven. Derudover bidrager vand til at øge stofskiftet og fremmer blodomløb i ben og fødder. En stor fordel for kontorpersonale, der sidder ned lang tid hver dag og derfor har tendens til vand i fødder og ben som følge af dårligt blodomløb.

AB COOL leverer anlæg til køling af drikkevand – bl.a. drikkevandskøler og isterningsmaskiner i hele Danmark. Vi forhandler kvalitetsprodukter som Hoshizaki, Cosmetal og Ionox. Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvilken type produkt du skal vælge. Vi står til enhver tid klar med friske råd og kompetent vejledning.

Se prisliste her

Drikkevandskøler og isterningmaskiner – fritstående drikkevandskøler

Når du vælger at få en drikkevandskøler på din arbejdsplads, i din butik eller på din skole, er der nogle forskellige muligheder, du kan vælge imellem.

Der er først og fremmest den helt traditionelle model, der står frit på gulvet eller på et bord, hvorfra der så kan tappes koldt, frisk vand fra en hane eller en beholder.

Drikkevandskøler og isterningmaskiner – indbygget drikkevandskøler

Der er også en anden mulighed; nemlig en indbygget vandkøler, der er indbygget i bordpladen og i høj grad fungerer som en normal vandhane. Der kommer bare udelukkende koldt drikkevand ud af den.

Fordelen ved denne type drikkevandskøler er, at den ikke fylder nær så meget som den fritstående gulvmodel. Derudover er den lettere at implementere i designet, eksempelvis på et hotel hvor du som en del af en morgenmadsbar gerne vil tilbyde dine gæster koldt drikkevand.

I forhold til størrelsen på drikkevandsbeholderen findes disse naturligvis i forskellige variationer. Dette afhænger også af, om drikkevandskøleren er tilknyttet vandforsyning i form af en slange eller et rør eller om vandet tappes fra en decideret vandbeholder.

Drikkevandskøler og isterningmaskiner til restaurationer

På restaurationer, hoteller og barer vil der ofte være behov for isterninger til brug ved servering af drikkevarer; sodavand, drinks og almindelig kildevand – eller blot iskoldt postevand.

Her ville det være ekstremt besværligt at stå og fægte med isterningposer hver gang en gæst bestilte en cola. Det er da også derfor langt de fleste steder med udskænkning af drikkevarer har en isterningmaskine samt en køler til drikkevand.

Hos AB COOL står vi gerne for leveringen og opsætningen af din nye isterningmaskine. Ved levering sørger vi derudover for at sætte dig godt og grundigt ind i vedligeholdelsen af maskinen, herunder også hvordan du rengør den.

Få hjælp til drikkevandskøler og isterningmaskiner

Kunne du tænker dig at høre mere om drikkevandskøler og isterningmaskine til din virksomhed? Så kontakt AB COOL allerede i dag!

Vi står klar til at fortælle dig om alle de mange forskellige løsninger, der er i den forbindelse og hjælper dig ligeledes gerne med at finde den helt rigtige køler og/eller maskine.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os